Een burn-out hersteltraject in Breda

Ben jij op zoek naar een praktijk met specialisten die je kunnen helpen tijdens je burn-out hersteltraject in Breda, Noord-Brabant? Dan stelt Centrum voor Burn-out Herstel graag het traject voor je samen. Wanneer je contact met ons opneemt, maken we binnen een week een intake-afspraak met je. Na een uitgebreide intake, waarin we je burn-out in kaart brengen, maken we een inschatting welk traject je nodig hebt – natuurlijk ben je vrij om wel of geen akkoord te geven op dit hersteltraject. Na akkoord vanuit jou, starten we binnen zeven dagen met het op maat gemaakte programma. Je wordt tijdens het traject voor burn-out herstel begeleid door onze toegewijde specialisten in Noord-Brabant.

Combinatie tussen Oosterse en Westerse behandelmethode

Intake mogelijk binnen één week

Start behandeling mogelijk binnen één week

De behandelsessies van jouw burn-out hersteltraject in Breda, Noord-Brabant

Wij geloven in de kracht van het bundelen van Oosterse en Westerse behandeltechnieken. Hier vestigen we dan ook onze aandacht op tijdens jouw burn-out herstel in onze praktijk in Noord-Brabant. In de eerste weken zul je je toewijden aan bewustwording en ontspanning. Daarna zul je je energie weer opbouwen om weer de juiste richting op te gaan. Dit doen we met fysieke, mentale en emotionele ontspannings- en behandelingstechnieken tijdens jouw burn-out hersteltraject in Breda, Noord-Brabant. Denk aan gesprekken, maar ook aan meditatie en tai chi. Je wordt je bewust van je eigen lichaam, je energie en hoe je die duurzaam en effectief inzet. Hierdoor is dit hersteltraject ook nog lang na een burn-out zeer waardevol.

Maak een afspraak en wij helpen u verder

Maak een afspraak bij Centrum voor Burn-out Herstel door ons te bellen via 076 888 8065 of door een e-mail te sturen naar info@cvbh.nl. Heb je nog vragen? Dan beantwoorden we deze graag, zodat jij duidelijkheid hebt in jouw aanstaande burn-out hersteltraject in onze praktijk in Breda, Noord-Brabant.

Direct aanmelden Over de specialisten

Maak kennis met ons

De specialisten in onze praktijk staan je – tijdens of na een burn-out – graag te woord in een uitgebreide intake waaruit een passend hersteltraject wordt gevormd. Dit hersteltraject plannen we het liefst al binnen een week in bij ons in Breda, Noord-Brabant, zodat jouw burn-out herstel al snel in gang wordt gezet. Na je intake zullen we jouw burn-out hersteltraject in Breda ook weer binnen een week starten. Houd er wel rekening mee dat snelle oplossingen in het geval van burn-outs niet bestaan, maar weet ook dat je, met onze hulp bij een burn-out, diverse technieken kunt blijven toepassen in de rest van je leven. Ons traject voor je burn-out is dus uitermate effectief op de lange termijn en zorgen ervoor dat je gezond kunt herstellen.

Start jouw burn-out herstel: maak een intake-afspraak bij ons in Noord-Brabant

Wil je meer weten over de multidisciplinaire werkwijze in onze trajecten en ben je benieuwd hoe we jouw burn-out hersteltraject in Breda, Noord-Brabant, samen gaan uitvoeren? Maak dan vandaag nog jouw intake-afspraak met ons door te bellen naar 076 888 8065 of een e-mail te sturen naar info@cvbh.nl. Dan starten we je hersteltraject voor een burn-out zo snel mogelijk, zodat je nog lang na onze begeleiding diverse ontspanningstechnieken kunt toepassen.

Centrum voor Burn-out herstel