Mindfulness in Breda helpt tegen je burn-out

Wist je dat je door diverse technieken in mindfulness een burn-out kan voorkomen in onze praktijk in Breda? Ook wanneer je moet herstellen van een burn-out, ben je erbij gebaat dit uit te oefenen. Centrum voor Burn-out Herstel houdt zowel Oosterse als Westerse behandelmethodes aan. Wij geloven er namelijk in dat deze combinatie beter en sneller werkt.

Combinatie tussen Oosterse en Westerse behandelmethode

Intake mogelijk binnen één week

Start behandeling mogelijk binnen één week

Wij leren je de technieken in mindfulness om van je burn-out te herstellen in Breda

Wanneer jij een hersteltraject aangaat met onze therapeuten, leer je al snel de kracht van de combinatie van gesprekstherapie en bijvoorbeeld meditatie en mindfulness. Hierdoor ervaar je minder stress en meer ruimte en rust. Door mindfulness te beoefenen bij ons in Breda, ga jij langzaamaan weer meebewegen met je omgeving en kom je uit je burn-out. Je leert ook om flexibel om te gaan met de mensen om je heen, je grenzen te herkennen en deze dan ook aan te geven.

Maak een afspraak en wij helpen u verder

Maak een afspraak bij Centrum voor Burn-out Herstel door ons te bellen via 076 888 8065 of door een e-mail te sturen naar info@cvbh.nl. Heb je nog vragen? Dan beantwoorden we deze graag, zodat jij duidelijkheid hebt in jouw aanstaande burn-out hersteltraject in onze praktijk in Breda, Noord-Brabant.

Direct aanmelden Over de specialisten

Neem contact met ons op

Heb jij nog vragen over mindfulness, wat een burn-out precies inhoudt of wil je direct een afspraak maken met onze therapeuten in Breda? Bel ons dan via 076 888 8065 of stuur een e-mail naar info@cvbh.nl. Wij staan voor je klaar en plannen graag je intakegesprek in. Dit kan in veel gevallen al binnen een week!

Centrum voor Burn-out herstel