Met meditatie in Breda kom je uit je burn-out

Wist jij dat je onder andere met meditatie van een burn-out kan herstellen en dat wij dit in onze praktijk in Breda uitoefenen? Mindfulness kan helpen bij een burn-out, omdat je je bewust wordt van diepliggende gedachten en emoties. Wij combineren zowel Oosterse als Westerse technieken in onze sessies, zodat jij weer het uiterste uit je leven haalt. Na het volgen van jouw gewenste traject met onze therapeuten, ervaar je meer rust en ruimte in je leven.

Combinatie tussen Oosterse en Westerse behandelmethode

Intake mogelijk binnen één week

Start behandeling mogelijk binnen één week

Oefen meditatie uit om uit je burn-out te komen

Doordat wij diverse behandelmethodes combineren in onze praktijk, zoals meditatie, gesprekstherapie en mindfulness, merken wij dat men sneller uit een burn-out komt. Wij bieden je drie verschillende trajecten aan:

Welk traject jij ook kiest: wanneer je dit hebt voltooid, ervaar je meer ruimte en lucht om weer op een flexibele manier mee te bewegen met je omgeving. Door tijden de sessies mindfulness te beoefenen, leer je beter omgaan met stressvolle situaties en het beheren van je eigen energie, wat bijdraagt aan het voorkomen van een burn-out.

Maak een afspraak en wij helpen u verder

Maak een afspraak bij Centrum voor Burn-out Herstel door ons te bellen via 076 888 8065 of door een e-mail te sturen naar info@cvbh.nl. Heb je nog vragen? Dan beantwoorden we deze graag, zodat jij duidelijkheid hebt in jouw aanstaande burn-out hersteltraject in onze praktijk in Breda, Noord-Brabant.

Direct aanmelden Over de specialisten

Maak een afspraak voor een intakegesprek

Wil jij weten wat mindfulness en meditatie kan doen tegen je burn-out bij ons centrum in Breda? We helpen je graag bij emotionele uitputting en andere problemen. Schroom niet en neem contact met ons op door te bellen naar 076 888 8065 of ons contactformulier in te vullen. Een intake is in veel gevallen al binnen een week mogelijk. We hopen je snel te ontvangen.

Centrum voor Burn-out herstel