Burn-outpreventie in Breda

Ervaar jij veel stress in je leven en ben je benieuwd naar ons traject voor burn-outpreventie in Breda, Noord-Brabant? Centrum voor Burn-out Herstel helpt je graag verder, zodat jij weer ruimte en rust ervaart. Wij combineren zowel Oosterse als Westerse technieken, om te voorkomen dat jij in een burn-out terechtkomt. Dit betekent dat je start met gesprekstherapie, wat aangevuld wordt met therapie vanuit de traditionele Chinese geneeskunde.

Combinatie tussen Oosterse en Westerse behandelmethode

Intake mogelijk binnen één week

Start behandeling mogelijk binnen één week

Wij verzorgen sessies voor burn-outpreventie

Het komt helaas veel voor dat men binnen een bedrijf te kampen heeft met veel stressfactoren. Dit kan komen door overnames, hoge werkdruk en/of persoonlijke factoren. In het ergste geval, kom je in een burn-out terecht en dat wil je natuurlijk liever voorkomen. Tijdens onze sessies voor burn-outpreventie in ons centrum, leer je in tien sessies hoe je beter omgaat met je energie, spanningen, emoties en gedachten. De ene helft van de sessies zal in de vorm van gesprekstherapie zijn. De andere helft zal in de vorm van Oosterse therapie, zoals tai chi zijn. Denk hierbij ook aan oefeningen, zoals meditatie. Dit maakt onze werkwijze in burn-outpreventie uniek en succesvol. Bij multidisciplinaire burn-outpreventie combineren we verschillende disciplines en technieken om een burn-out te voorkomen.

Maak een afspraak en wij helpen u verder

Maak een afspraak bij Centrum voor Burn-out Herstel door ons te bellen via 076 888 8065 of door een e-mail te sturen naar info@cvbh.nl. Heb je nog vragen? Dan beantwoorden we deze graag, zodat jij duidelijkheid hebt in jouw aanstaande burn-out hersteltraject in onze praktijk in Breda, Noord-Brabant.

Direct aanmelden Over de specialisten

Start jouw traject en maak een afspraak

Ontdek waarom onze behandelmethodes voor burn-outpreventie steeds weer tot fijne resultaten leiden en maak een afspraak met ons. Dit doe je door ons te bellen via 076 888 8065, ons een e-mail te sturen via info@cvbh.nl of door ons contactformulier in te vullen. Wij helpen je graag zo snel mogelijk verder, zodat jij een burn-out voorkomt en meer rust ervaart in je leven.

Centrum voor Burn-out herstel