Leer meer over herstel na een burn-out in Noord-Brabant

Vraag je je af hoe het herstel na een burn-out eruitziet? Bij Centrum voor Burn-out Herstel in Breda geven we je graag de juiste technieken mee, zodat je weet hoe je kunt herstellen van een burn-out. Wij doen dit middels twee disciplines: de Oosterse en Westerse. Dit is een combinatie van gesprekstherapie en beweging. We geven je deze technieken niet alleen mee terwijl je nog middenin een burn-out zit, maar richten ons ook op technieken voor het herstel ná je burn-out. Ontdek wat we voor je kunnen betekenen voor het herstel na een burn-out bij ons in Noord-Brabant.

Combinatie tussen Oosterse en Westerse behandelmethode

Intake mogelijk binnen één week

Start behandeling mogelijk binnen één week

Tips voor het herstel na je burn-out

Er zijn talloze boeken over hoe je van een burn-out kunt herstellen. Helaas zien we echter dat deze boeken weinig doen bij het herstellen van een burn-out op de lange termijn. Ieder individu is namelijk anders, kampt met zijn of haar eigen problemen en heeft een persoonlijk burn-out hersteltraject nodig. Onze specialisten staan voor je klaar om je hierin te begeleiden. Mocht je echter nu alvast wat tips willen lezen over hoe je van een burn-out kunt herstellen, heb je hier misschien iets aan:

 

  • Leer je grenzen kennen en neem gas terug als deze grenzen dichtbij komen
  • Zeg vaker nee
  • Voeg structuur toe in je leven
  • Leer kennen waar jij energie van krijgt en zoek dit op
  • Praat erover met iemand die je vertrouwt
  • Doe je favoriete ontspanningstechnieken

Maak een afspraak en wij helpen u verder

Maak een afspraak bij Centrum voor Burn-out Herstel door ons te bellen via 076 888 8065 of door een e-mail te sturen naar info@cvbh.nl. Heb je nog vragen? Dan beantwoorden we deze graag, zodat jij duidelijkheid hebt in jouw aanstaande burn-out hersteltraject in onze praktijk in Breda, Noord-Brabant.

Direct aanmelden Over de specialisten

Leer de eerste signalen te herkennen

Ook na het herstel van je burn-out is het belangrijk om niet met volle vaart je gewoontes op te pakken. Herken de eerste signalen van een eventuele toekomstige burn-out, leer hiervan te herstellen en neem gas terug. Wij zorgen ervoor dat je technieken, zoals meditatie en mindfulness mee naar huis neemt waar je voor de rest van je leven op terug kunt vallen.

Ontdek hoe je kunt herstellen van een burn-out

Neem contact met ons op om een persoonlijk traject te volgen en leer hoe je kunt herstellen van of na een burn-out. Dit doe je door te bellen naar 076 888 8065 of een e-mail te sturen naar info@cvbh.nl. We plannen dan binnen een week een afspraak met je in bij ons burn-outcentrum.

Centrum voor Burn-out herstel