Hulp bij een burn-out

Ontvang de juiste hulp bij de gevolgen van een burn-out door onze specialisten in Breda in de arm te nemen. Bij Centrum voor Burn-out Herstel gebruiken we twee disciplines om jou zo goed mogelijk te helpen, namelijk de Oosterse en de Westerse. Het Westerse discipline richt zich vooral op gesprekstherapie. Het Oosterse discipline richt zich op beweging en alternatieve ontspanningstechnieken. Deze combinatie bewijst telkens weer succesvol te zijn voor vele cliënten met burn-outklachten.

Combinatie tussen Oosterse en Westerse behandelmethode

Intake mogelijk binnen één week

Start behandeling mogelijk binnen één week

Ontvang persoonlijke hulp bij de gevolgen van een burn-out

Wanneer je hulp bij de gevolgen van een burn-out nodig hebt, ervaar je vast meerdere van de volgende klachten:

  • Je bent overgevoelig voor prikkels
  • Het lukt je niet om te ontspannen
  • Je ervaart lichamelijk klachten, zoals duizeligheid, hartkloppingen en nek- en schouderklachten
  • Je bent snel geïrriteerd
  • Het lukt je niet om uitgerust te raken
  • Je hebt concentratieproblemen

Maak een afspraak en wij helpen u verder

Maak een afspraak bij Centrum voor Burn-out Herstel door ons te bellen via 076 888 8065 of door een e-mail te sturen naar info@cvbh.nl. Heb je nog vragen? Dan beantwoorden we deze graag, zodat jij duidelijkheid hebt in jouw aanstaande burn-out hersteltraject in onze praktijk in Breda, Noord-Brabant.

Direct aanmelden Over de specialisten

Bovenstaande lijst is nog maar een kleine greep uit de vele symptomen die horen bij de gevolgen van een burn-out en het is dan ook belangrijk om hier zo snel mogelijk hulp voor te krijgen. Het heeft namelijk ontzettend veel invloed op de kwaliteit van je leven en het herstel na een burn-out kan lang duren. Onze burn-out coaches in Breda weten dit als geen ander en staan voor je klaar met gedegen begeleiding. Niet alleen bieden we de juiste hulp tijdens een burn-out, maar ook leren we je technieken aan die je voor de rest van je leven bij je draagt. Zo worden eventuele toekomstige burn-outs voorkomen.

Leer ons kennen

Wij ontmoeten je graag tijdens een intakegesprek dat we al binnen een week met je kunnen inplannen. Neem contact met ons op door te bellen naar 076 888 8065 of een e-mail te sturen naar info@cvbh.nl.

Centrum voor Burn-out herstel