Zakelijke burn-outcursus

Met een zakelijke burn-outcursus van Centrum voor Burn-out Herstel in Breda leer je effectieve oplossingen om een burn-out te vermijden en te verhelpen. Onze zakelijke burn-outcursus is speciaal samengesteld om professionals te helpen omgaan met de uitdagingen en stressfactoren in het werkleven.

Combinatie tussen Oosterse en Westerse behandelmethode

Intake mogelijk binnen één week

Start behandeling mogelijk binnen één week

Volg een zakelijke burn-outcursus voor professionals

Onze zakelijke burn-outcursus is gericht op het begrijpen en effectief aanpakken van de factoren die bijdragen aan een burn-out in de zakelijke wereld. Tijdens de cursus krijg je meer inzicht in een burn-out, wat je helpt om signalen te herkennen. Je leert een gezonde werk-privébalans te behouden en we behandelen onderwerpen, zoals stressmanagement, timemanagement en het stellen van grenzen. Alleen samen kunnen we een gezonde werkomgeving creëren. We bieden naast onze zakelijke burn-outcursus ook een speciale cursus voor HR-medewerkers aan. Tijdens deze cursus leer je hoe je een burn-out bij medewerkers herkent en wat je kunt doen om een burn-out te voorkomen.

Maak een afspraak en wij helpen u verder

Maak een afspraak bij Centrum voor Burn-out Herstel door ons te bellen via 076 888 8065 of door een e-mail te sturen naar info@cvbh.nl. Heb je nog vragen? Dan beantwoorden we deze graag, zodat jij duidelijkheid hebt in jouw aanstaande burn-out hersteltraject in onze praktijk in Breda, Noord-Brabant.

Direct aanmelden Over de specialisten

Schrijf u in voor onze cursus

Investeer in je welzijn en succes met onze zakelijke burn-outcursus. Neem vandaag nog de controle over je leven en carrière. Meld je aan voor onze cursus en maak van burn-outpreventie een prioriteit. De cursus bij ons burn-outcentrum is gericht op het bevorderen van je prestaties en je algehele welzijn in een zakelijke omgeving. Neem telefonisch contact met ons op via 076 888 8065 of stuur een e-mail naar info@cvbh.nl om de mogelijkheden te bespreken.

Centrum voor Burn-out herstel