Advies bij het voorkomen van een burn-out

Het voorkomen van een burn-out is natuurlijk beter dan ervan genezen. Bij Centrum voor Burn-out Herstel in Breda leren we je de eerste signalen van een burn-out te herkennen, niet alleen bij jezelf, maar ook bij anderen. Op deze manier hopen we de hoge cijfers aan burn-outpatiënten te reduceren en mensen weer te laten ontspannen.

Combinatie tussen Oosterse en Westerse behandelmethode

Intake mogelijk binnen één week

Start behandeling mogelijk binnen één week

Het voorkomen van een burn-out bij bedrijven

Veel bedrijven maken het tegenwoordig mee: één of meerdere medewerkers die in een burn-out zitten en daarom niet kunnen werken. Het traject om hiervan te herstellen, heeft tijd nodig en is niet binnen enkele weken gerealiseerd. Om meer ziekteverzuim te voorkomen, is het dan ook belangrijk om alle ins en outs van de eerste signalen van een burn-out te herkennen. Wij bieden een cursus aan voor het hr-team, zodat er op tijd gehandeld kan worden. Hr en de bedrijfsarts leren burn-outs te voorkomen door de juiste vervolgstappen te nemen. Hiermee houd je de medewerkers én het bedrijf gezond en draaiende.

Maak een afspraak en wij helpen u verder

Maak een afspraak bij Centrum voor Burn-out Herstel door ons te bellen via 076 888 8065 of door een e-mail te sturen naar info@cvbh.nl. Heb je nog vragen? Dan beantwoorden we deze graag, zodat jij duidelijkheid hebt in jouw aanstaande burn-out hersteltraject in onze praktijk in Breda, Noord-Brabant.

Direct aanmelden Over de specialisten

Vraag naar de mogelijkheden

Een burn-out voorkomen doe je door te leren van onze coaches. We vertellen je meer over burn-outs zelf, maar ook over vergoedingen voor burn-out behandelingen en andere praktische zaken. De specialisten van ons burn-outcentrum leren je meer over de oorzaken, zodat je de symptomen kunt herkennen om een burn-out te voorkomen. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Bel dan naar 076 888 8065 of stuur een e-mail naar info@cvbh.nl.

Centrum voor Burn-out herstel