Preventie van een burn-out vanuit de bedrijfsarts

Voor burn-outpreventie is het belangrijk dat de bedrijfsarts de eerste signalen van deze aandoening herkent. Bij Centrum voor Burn-out Herstel in Breda zorgen we ervoor dat je als bedrijfsarts weet waar je naar moet kijken bij een medewerker om op deze manier burn-outs te voorkomen. We leren je op de juiste manier hoe je een burn-out kunt herkennen.

Combinatie tussen Oosterse en Westerse behandelmethode

Intake mogelijk binnen één week

Start behandeling mogelijk binnen één week

Herken een burn-out, leer over preventie en de juiste behandelmethode voor de bedrijfsarts

Bij ons burn-outcentrum leren we je alles over de oorzaak van een burn-out. Door te leren hoe je de eerste signalen van een burn-out herkent, kun je als bedrijfsarts direct overgaan tot preventie. Op deze manier blijft het ziekteverzuim minimaal en worden verdere problemen binnen het bedrijf voorkomen. Natuurlijk is niet enkel de bedrijfssituatie belangrijk, maar de gezondheid van de medewerker staat altijd voorop. Dit wordt helaas nog weleens vergeten. Volg daarom als bedrijfsarts een cursus over burn-outs om alle ins en outs over deze aandoening te leren. Onze burn-outcoaches leren je de belangen van zowel het bedrijf als de werknemer goed te balanceren.

Maak een afspraak en wij helpen u verder

Maak een afspraak bij Centrum voor Burn-out Herstel door ons te bellen via 076 888 8065 of door een e-mail te sturen naar info@cvbh.nl. Heb je nog vragen? Dan beantwoorden we deze graag, zodat jij duidelijkheid hebt in jouw aanstaande burn-out hersteltraject in onze praktijk in Breda, Noord-Brabant.

Direct aanmelden Over de specialisten

Leer meer over onze preventietechnieken

Wij zetten persoonlijke aandacht voor onze cliënten voorop, maar vinden het net zo belangrijk dat iedereen een oogje in het zeil houdt in hun omgeving om burn-outs te voorkomen. Heb je dus als bedrijfsarts een vermoeden dat een van je medewerkers in een burn-out geraakt en wil je weten hoe je overgaat tot de preventie ervan? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen door te bellen naar 076 888 8065.

Centrum voor Burn-out herstel