Een burn-outcursus voor hr

Met een burn-outcursus voor medewerkers bij hr, herken je de eerste signalen van een burn-out bij het personeel en kun je sneller ingrijpen. Bij Centrum voor Burn-out Herstel in Breda staan we voor jou en je hr-collega’s klaar om jullie te voorzien van belangrijke informatie omtrent burn-outs.

Combinatie tussen Oosterse en Westerse behandelmethode

Intake mogelijk binnen één week

Start behandeling mogelijk binnen één week

Voorkom een burn-out bij werknemers door een cursus voor hr te volgen

Het team op de human resources-afdeling is voor veel bedrijven hét aanspreekpunt voor medewerkers die kampen met een probleem. Het is daarom belangrijk dat deze afdeling goed geïnformeerd is over burn-outs, aangezien dit bij steeds meer bedrijven speelt. Door de eerste signalen van deze aandoening te leren herkennen en inzicht te krijgen, is het mogelijk om direct in te grijpen en lang ziekteverzuim te voorkomen. Hoe je dit doet en wat de vervolgstappen zijn, leren we je allemaal tijdens een burn-outcursus voor het hr-team bij ons burn-outcentrum.

Maak een afspraak en wij helpen u verder

Maak een afspraak bij Centrum voor Burn-out Herstel door ons te bellen via 076 888 8065 of door een e-mail te sturen naar info@cvbh.nl. Heb je nog vragen? Dan beantwoorden we deze graag, zodat jij duidelijkheid hebt in jouw aanstaande burn-out hersteltraject in onze praktijk in Breda, Noord-Brabant.

Direct aanmelden Over de specialisten

Bied de juiste hulp aan

Tijdens de burn-outcursus voor hr, leren we je alles wat je moet weten over burn-outs, zodat je direct de bedrijfsarts voor burn-outpreventie in kunt schakelen. Ook leer je hoe je een medewerker met een burn-out de juiste hulp aanbiedt. Wil je je aanmelden voor een cursus en hiermee een gezonde werkomgeving creëren? Bel dan naar 076 888 8065 of stuur een e-mail naar info@cvbh.nl.

Centrum voor Burn-out herstel