Coaching bij een burn-out in Breda

Voor een burn-out bieden wij coaching aan in onze praktijk in Breda. Jouw coaches combineren Oosterse en Westerse behandeltechnieken om op deze manier meer rust te creëren in je leven. Denk bij de Westerse technieken vooral aan gesprekstherapie, terwijl je bij de Oosterse technieken vooral bezig bent met beweging. Bij Centrum voor Burn-out Herstel zien we dat de combinaties van deze disciplines ontzettend goed werkt voor velen.

Combinatie tussen Oosterse en Westerse behandelmethode

Intake mogelijk binnen één week

Start behandeling mogelijk binnen één week

Bovenop je burn-out komen door gedegen coaching

Wanneer je contact opneemt met ons burn-outcentrum, zorgen we ervoor dat je al binnen een week bij ons terechtkunt voor burn-outcoaching. Een burn-out is namelijk een aandoening waar je snel vanaf wilt, aangezien het veel invloed heeft op de kwaliteit van je leven. Tijdens een intakegesprek bespreken we je klachten en zetten we de eerste stap naar de burn-outbehandeling. Het traject dat volgt, wordt – na akkoord vanuit jou – ook binnen een week gestart. Tijdens de burn-outcoaching in onze praktijk, zul je in de eerste weken vooral bewust worden van je lichaam en gedachten en ga je aan de slag met ontspanningsoefeningen. Daaropvolgend ga je energie opbouwen en de juiste koers bepalen. We bieden je technieken aan die je voor de rest van je leven kunt gebruiken, zodat een toekomstige burn-out wordt voorkomen.

Maak een afspraak en wij helpen u verder

Maak een afspraak bij Centrum voor Burn-out Herstel door ons te bellen via 076 888 8065 of door een e-mail te sturen naar info@cvbh.nl. Heb je nog vragen? Dan beantwoorden we deze graag, zodat jij duidelijkheid hebt in jouw aanstaande burn-out hersteltraject in onze praktijk in Breda, Noord-Brabant.

Direct aanmelden Over de specialisten

Ontmoet onze ervaren coaches

Wil je met onze coaches in gesprek gaan en ontdekken of onze manier van coaching past bij jou en je burn-out? Maak dan vandaag nog een afspraak door te bellen naar 076 888 8065 of een e-mail te sturen naar info@cvbh.nl. Onze specialisten staan klaar om te helpen bij een burn-out en leren je verschillende technieken om er snel bovenop te komen.

Centrum voor Burn-out herstel